Monday, September 11, 2017

Busana Saloma

Demi memanfaatkan cuti 5 hari sempena Raya Adha , kejayaan cemerlang Malaysia dalam sukan sea ni ke Muzium Negara,,,kiranya nak bunuh masa. Sebelum ke pameran duduk dulu tengok Tv yang disediakan yang menunjukkan detik in the making hal busana ni.
Begini rupenya warna sebenar baju ni, sebelum ni tertanya tanya warna apa kah bila diguna oleh arwah semasa dalam lakonan,

Pinggang nan secekak. Terbayang filem yang pernah beliau memakai baju ni


Walaupun arwah kecil orangnya,,,tapi pandai mengayakan posture badan bila bergambar,,,tak ramai sangka dia kecik. Dia tak kan berdiri tegak cam tiang bendera
Cantik warna hijau ni dan fasyen ni pun dah berkali kembali.


Koleksi kasut, kecik je bersaiz 5 dan hand bag
Dalam perjalanan ke galeri busana ,,,gambar jab dengan koleksi ni

Sebelah pameran Busana Saloma , ada pameran hal sukan sea.
Kenangan dengan bas mini.ernah naik ni masa mula bertugas kat KL ni dulu, tak sangka ke muzium pulak jadinya.

Kecik molek betul ukuran badan arwah Saloma,

No comments:

Post a Comment

Tulis la apa2 aje......