Monday, November 27, 2017

Happy Birthday Black

Dah setahun umur Black yang grey ni..Gemuk dan berat lah dia ni.Masa mula dipelihara rasa macam tak pasti dia ni boleh hidup lama ke tidak...Pisah dengan ibu kandung setelah usia sebulan. Dan bila dah berhijrah ke K.L diberi susu dengan botol je sebab tak pandai menjilat. Tiap 2 jam nangis nak susu maka tuannya bagaikan berbaby kecil lah dok melayan si Black ni.

Balck suka tidur begini,baring macam terlentang, ni mesti dah tak tau cara habitat dia tidur camne agaknya.
Ada masa duduk gini sambil jilat dan garu garu apa yang bole disentuh kat tubuhnya. Duduk pun boleh, sebab dah biasa didudukan atas riba tuannya. Acara paling best dibuat bila pegang Black goyang goyangkan perut dia yang mengelambir tu. Black pun redha bila dibuat selalu gitu.
Tidur lah wahai Black, sebab kerja kau pagi makan tuna dalam tin, tengahari dan malam. Kibles sentiasa ada as jajan dia.
Mimpi makan ke tu..Mimpi jilat es cream ye.
Kalau setahun yang lepas ini lah dia...
Ni tetap gitu setelah setahun berlalu.
Black masih lagi solo belum ada girlfriend...ada sesiapa nak jodohkan Black 

8 comments:

  1. alolooloooo......omeynya diaaaaa...... setahun dah gomok gituuuu....=)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia dah berat alia,,,dah 6 kg, tapi tak pandai berkawan just berkawan dengan ahli rumah je

      Delete
  2. Salam singgah sini dan follow :)

    btw jom join GA saya!

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

    ReplyDelete
  3. oooo patutlah lama tak singgah blog kita.. diapun macam kita gak... kurang aktif cam dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam choo Zila..kini dilandan sakit malas memblog. moga satu hari nanti rajin kembali

      Delete
  4. hai ain datang singgah sini dan follow awak. salam perkenalan :)
    sincerely , farahain zfa

    ReplyDelete
  5. alaahai Black comeynya handsome. kite sukaaa cats kaler itam kelabu2 ni hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai. Siti. black yang grey ni,,makin gomok dan berat sekarang

      Delete

Tulis la apa2 aje......